Foreningen for human adfærdsbiologi
sidste nyt søg send os nyheder om os foredragsoversigt bestyrelsen bliv medlem
Emner
År 2008 (6)
År 2007 (4)
År 2006 (3)

Styr lige dit kropssprog! (23/5 - 2007)
af Webmaster Tuesday den 08 May 2007 kl. 14:03 [ År 2007 ]
Styr lige dit kropssprog!Af foredragsholder, mimer, klovn og artist Henrik Rasmussen

Onsdag den 23. maj 2007 kl. 19.30

Auditorium B, Zoologisk Laboratorium
Universitetsparken 15

Resumé
Måden vi står, går, sidder på, vores kropsholdning, ansigtsmimik og gestikulation - alt sammen afslører det noget om, hvem vi er, hvor vi hører hjemme, vores tanker og følelser og vores status i forhold til vores omgivelser. Hver eneste lille bevægelse har en betydning, og kropssproget er altid aktivt, selv når der ikke er nogen at signalere til, selv når vi sover.

Hvorfor blive bevidst om kroppens signaler?

Ved at forstå kropssprogets oprindelse og opøve færdighed i at afkode andres signaler, kan vi blive bedre til at forstå hinanden. Vi bliver opmærksomme på de signaler, vi selv udsender og bliver i stand til at kontrollere vores udtryk og dermed kommunikere mere præcist og effektivt. Vi bliver bedre samtalepartnere, konfliktløsere, pædagoger, ledere m.m.

Gennem de sidste 16 år har Henrik Rasmussen optrådt med ordløs komik for tusindvis af børn og voksne i ind- og udland. Udover rollen som klovn holder Henrik årligt over 150 foredrag for firmaer og institutioner om kropssprog og kommunikation. Læs evt. mere om Henrik Rasmussen her:

http://www.kropssproget.dk/

NB! Alle interesserede er velkomne.

Venlig hilsen Bestyrelsen


Velkommen
Dansk Human-etologisk Forening (DHF) er et tværfagligt forum, som siden oprettelsen i 1985 har arbejdet på at fremme og formidle forståelsen af menneskets adfærd udfra en etologisk synsvinkel.

Det sker bl.a. ved afholdelse af foredrag, der løbende annonceres ved opslag, samt i Universitetsavisen, Magisterbladet, Ugeskrift for Læger og Psykolog Nyt.

Alle interesserede er velkomne

Copyright © 2006 Dansk Human-etologisk Forening